Czitowiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam Otóż mam taki mały problem z Fishbotem by erpel Jest to cos takiego że kiedy uruchamiam tego Lunchera + to włącza się metin i fishbot i to jest git.. Ale kiedy wstawiam czas Zazwyczaj daje : 2750-po ilu sekundach ma wyciągnąc wędke jak zobaczy obraze a to drugie daj 5000 to jest chyba msdelay i robi się także jak pokaze sie obrazek to fishbot odrazu wyciąga wędke Czy wiecie może o co chodzi jeżeli tak to pomóżcie Będą + i -- Jeżeli trzeba mge nagrac film Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No bo najlepiej jak wyciaga wedke gdy pokaze sie obrazek Odnośnik do komentarza
Czitowiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale odrazu mi wyciąga wędke jak sie obrazek pokaże a ja tak nie chce Odnośnik do komentarza
MegaMaxIceCream Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kolego gdy ustawisz już czas to przycisk "Eneable" i dopiero wtedy klikasz "Start" pozdrawiam. W Tucie jest wszystko opisane:) Czitowiec 1 Odnośnik do komentarza
Czitowiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzieki nie wiedziałem Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzieki nie wiedziałem widze zr problem rozwiazany close. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi