Kwellus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam mam nadzieje ze ktos mi pomoze.Mam dylemat poniewaz chce zaczac grac na nowo w Wowa na prywatnym serwerze i tu powstaje moj dylemat.Nie wiem czy lepiej bedzie mi sie gralo na TBC czy WOTLK .Gralem juz wczesniej na WOTLK .Chodzi mi glonie o granie Pve.Prosze o pomoc i jak byscie mogli podajcie mi odrazu mi strone serwera. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No WoTLK lepszy, nowe lokacje możliwość wbicia 80Lv im nowszy dodatek tym lepszy. Bo na TBC musiałbyś się zadowolić 70Lv... Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To zależy od tego jaką postacią grasz i jaki styl masz. Skoro grałeś na WoTKL, to teraz zagraj na TBC. Ocenisz gdzie było lepiej.(te 20 lvl to nic ) Serwer The Burning Crusade (TBC 2.4.3) Serwer WoTKL Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
mikey Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 jak grałeś na wotlk to nie spodoba ci się na tbc, uwierz mi :< Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 O PvE na privach możesz zapomnieć. Nie znam serwera, na którym bossy byłyby bardzo dobrze oskryptowane. Owszem lekkie skrypty są, ale boss raz na jakiś czas uderzy jakimś spellem i tyle. jeżeli chodzi o serwer, to wybierz LK, jest więcej prywatnych serwerów pod ten dodatek. Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
Czerew Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak grałeś na wotlk to nie spodoba ci się na tbc, uwierz mi :< True, za dużo rzeczy zmieniają z dodatku na dodatek. Kwellus 1 Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno. Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To zależy od tego jaką postacią grasz i jaki styl masz. Skoro grałeś na WoTKL, to teraz zagraj na TBC. Ocenisz gdzie było lepiej.(te 20 lvl to nic ) Serwer The Burning Crusade (TBC 2.4.3) Serwer WoTKL 20Lv ? Z tego co wiem to : Podstawka - 60Lv TBC - 70Lv WoTLK - 80Lv Cataclysm - 85Lv Więc między TBC a WoTLK jest tylko 10lv a nie 20lv... Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 20Lv ? Z tego co wiem to : Podstawka - 60Lv TBC - 70Lv WoTLK - 80Lv Cataclysm - 85Lv Więc między TBC a WoTLK jest tylko 10lv a nie 20lv... Chodziło mi o to, że postacią może na TBC nabić 20 lvl i ocenić. Źle się wyraziłem i o to bubelek powstał :P Kwellus 1 Odnośnik do komentarza
Kwellus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Juz se wszystko obmyslalem i zaczne grac na WOTLK .Dzieki za pomoc wszystkim.Tylko teraz musze se jeszcze znalesc jakis dobry priv Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 http://wow.top100arena.com/ Top 100 serverów, na twoje życzenie zamykam temat ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi