Grzyb2p31 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dzisiaj po szkole mailem duzo malzy z dropu na FB i postanowilem je sellnac a za kase kupilem FMS +9 wiadac na zdejciu i RIB +9 widac na zdjeciu RIB 18kk a fms za 15kk normalnie na s16 gdzie gram i kupilem fms , taki fms kosztuje conajmniej 35kk a rib 50kk 15kk to kosztuje rib +3 hhehe RIB trzymam na shopie dlatego wyglada tak jakbym go niemogl ubrac Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Za dobre te itemy nie są. Sellnij je i kup dobrego fms'a/riba z kd +3/4 i sr. 25+. Jak nie będzie Ci starczyc to wkońcu masz swojego FB . Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 heheh ale napewno na tym zarobie Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A jakiego FB używasz ? Odnośnik do komentarza
Manieek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 lipnejszego nie można było ;p Kliknij na guzik Odnośnik do komentarza
DragonX8PL Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 niedlugo beda sie nooby chwalic mieczem na 25lvl +4... Najnowszy trade bug działa na prawie każdym privie Expbot na privy, prawie jak easymetin2 Odnośnik do komentarza
dobo95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Slabe srednie ... Zarob SM AOLem i zmien srednie Tut na darmowe SM http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/ + Sygrantura by AgatkaPL Dziekuję Odnośnik do komentarza
grubi900 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Haha ale spam ten twój screen ja nie mogę , rib 1 % śr , słabooo tyle Ci powiem kolego . Powinno do kosza powędrować. PS. Ja mogę niedługo zrobić ss mojego eq wtedy Ci szczęka opadnie ( A i ja jak coś nie gram na haxach ) Pozdrawiam. Piszę poprawnie po Polsku. Jeśli pomogłem daj - ; d Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp. Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 ) Odnośnik do komentarza
Underactive Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Haha ale spam ten twój screen ja nie mogę , rib 1 % śr , słabooo tyle Ci powiem kolego . Powinno do kosza powędrować. PS. Ja mogę niedługo zrobić ss mojego eq wtedy Ci szczęka opadnie ( A i ja jak coś nie gram na haxach ) Pozdrawiam. Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo po twoim poście moge stwierdzić ,że nie... Napisał co udało mu się kupić taniej...nie miał zamiaru pokazywać pro elo elo eq żeby zdobyć szacunek... Za pewne te twoje pro eq to magnet +2 z trzema spalonymi... Wracając do tematu...Ja Ci zazdroszcze...dzisiaj pozyczalem kumplowi kase na wioslo ktore kosztowalo 3x drozej niz twoj rib...:/ Ahhh...az dam Ci minusa bo widze ze zbierasz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
SuperXxL17 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Moze sr slabe ale farcik ze w tak malych cenach Teraz Mozesz sellnac np . rib i zrobic reszte eq :P Rób co chcesz.. Odnośnik do komentarza
SzpieGu1993 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 normalnie na s16 rib +0 kosztuje 10kk z takimi sr wiec mu sie to duzo opacalo wy jestescie leszcze wiecie ile on an tym zarobni riba nawet moze sellnac za 50kk a fms za 40kk na serwandesie sam rgam i wiem po ile stoja tam EDIT widze ze Underactive potrafi tu tylko czytac bo Autor psize ze to nie jego glowne eq tylko co kupil po szkole w okazyjnej cennie za taka cenne naprawde sie oplacalo a wy potraficie tylko krytykowac a jak by co doczego doszlo nic nie potraficie zaloze sie ze ten Grzyb ma was na skilla Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jezu potraficie czytac UP user jedyne chyba uwaznie przeczytal to nie jest moje eq kupilem to zeby sprzedac 3x drozej mam woja 69lev z 2skillami G2 i eq +9 wiec prosze mnie nie rosmieszajcie Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
oriczek14 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja bym polecal wyjąć kd wyczyścić i zmienić sr jak nie masz kasy to przez te reklamy zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
kazik33333 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Gram tak samo na s16 - Shinsoo i rib +0 sr 7 np kosztuje 8-10kk więć jak on kupił go za 18kk +9 więć sie opłaca ! Zbieram - By Kazik33333 Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 mysle ze drozej tego nie sprzedasz , bo itemy i kd nie sa powalajace Odnośnik do komentarza
grubi900 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo po twoim poście moge stwierdzić ,że nie... Napisał co udało mu się kupić taniej...nie miał zamiaru pokazywać pro elo elo eq żeby zdobyć szacunek... Za pewne te twoje pro eq to magnet +2 z trzema spalonymi... Wracając do tematu...Ja Ci zazdroszcze...dzisiaj pozyczalem kumplowi kase na wioslo ktore kosztowalo 3x drozej niz twoj rib...:/ Ahhh...az dam Ci minusa bo widze ze zbierasz Pozdrawiam moje eq to riba 49 sr z kd potwora i smierci +4 , boga +9 kd +3 , +4 chcesz ss? podaj e-mail wyśle ci . Piszę poprawnie po Polsku. Jeśli pomogłem daj - ; d Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp. Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 ) Odnośnik do komentarza
olekgtx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/238041-ssmoj-masakryczny-rib-na-s12/ grubi czy jak ci tam nie szpanuj 12 latku bo nie masz czym Odnośnik do komentarza
grubi900 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/238041-ssmoj-masakryczny-rib-na-s12/ grubi czy jak ci tam nie szpanuj 12 latku bo nie masz czym 12 latku? Popraw się troszkę się pomyliłeś - mam 14 lat i się tego nie wstydzę , a o twoim eq powiem tak - jesteś metinczykiem bo wydajesz kasę w to gówno. Pozdrawiam nobqw Piszę poprawnie po Polsku. Jeśli pomogłem daj - ; d Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp. Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 ) Odnośnik do komentarza
MarioBase Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Moim zdaniem stracisz na tym, te itemy są nic nie warte Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie Odnośnik do komentarza
olekgtx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no i co z tego ze wydaje moja kasa to wydaje gówno cie to obchodzi co robie ze swoją kasą tylko że ja ładuje w is a ty pewnie kupujesz yangi na allegro a i poćwicz bo za cienki w uszach jesteś Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gratulacje opylało się ja bym się nie zastanawiał tylko kupywał Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
Treej Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spam się robi... :> Moim zdaniem opłaca się jak zmienisz śr na 10+ i sprzedasz... Moje motto życiowe Zbieram + Odnośnik do komentarza
kubersio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Według mnie to sobie polepsz Śr w RIBIE i FMS'ie tak chociaz +30 albo sprzedaj Riba i Fms'a i kup sobie jakiegoś dobrego w chuj wyjebanego pro fmsa Odnośnik do komentarza
Detronix Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Niepotrzebnie to kupiłeś ale przynajmniej zrób jakiś pożytek i sprzedaj oba i kup jednego porządnego FMS'a :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.