Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fishdom I Cheat Engine

19kacap55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. Odkryłem, że cheat engine działa w tej grze, ale czy dało by rade tak zrobić, że zmienia się wartości i nie resetują się one po ponownym włączeniu gry. Pytanie przeważnie do krycha1996.

Opublikowano

Mam takie pytanie. Odkryłem, że cheat engine działa w tej grze, ale czy dało by rade tak zrobić, że zmienia się wartości i nie resetują się one po ponownym włączeniu gry. Pytanie przeważnie do krycha1996.

nie dało by się , bo to jest tylko wizualizacja , każde odświeżenie serwera wraca do stanu rzeczywistego a po drugie sprawdziłem pierwszy zakup za nadpisane monety wywala z gry , ponoć kiedyś ten bug działał na HH , ale teraz nigdzie już nie pokombinujesz

Admin Cienia
Opublikowano

Nic nie odkryłeś bo to normalne że się wartość zmienia.. sęk w tym że to tylko "iluzja". PS, zapoznaj się ze znaczeniem słowa "przeważnie".

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G ma rację.

CE robi tylko ,,iluzję", która powoduje widok u Ciebie, że masz np. 200000 kasy, a po zresetowaniu tak jakby Ci ktoś zakosił :)

Opublikowano

Po co ci jakiś cheat engine masz tu ling do tematu

Tu macie ling co i jak o tym bugu na kasę i expa w tej grze ja już mam tam 38lv xD ale na ss jest 35 xD

Ling do tematu : http://www.mpcforum....kasa-w-fishdom/

Mam nadzieje że się przyda i da ktoś +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...