Avadone Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak w temacie Szukam klanu czy tam grupy w BF:H. Pisać tutaj lub na PW. Daniuuuu 1 ZBIERAM MINUSY Odnośnik do komentarza
kacperus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 jak coś byś znalazł daj znać ja także z chęcią bym dołączył Daniuuuu 1 Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja własnie tworze klan MPCforum.pl Jak skończę to zrobię temat :> Daniuuuu 1 Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 trzeba bylo poszukac bylo ogloszenie o moim klanie Nawet w sygnaturce miałem. www.polishbfh.fora.pl Tam mi napiszcie wszystko najlepiej w dziale podania :P Nie bede tego rozpatrywał jak jakie nie wiadomo coś od razu was przyjmę :P Moje gg w razie czego: 3397976. ;] @up to jest klan MPC Forum Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A widzisz żeby coś w tym klanie się działo.? Ja tworzę go bo jestem odpowiedzialny i będę o niego dbał z całych moich sił ;] Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja już jestem w grupie od Kikiego http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/87246 Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Żal.pl ale chamstwo! Co uwazasz mnie za malo odpowiedzialnego ? to sie mylisz. Myslisz ze jak jestes dluzej na forum to co? Pfff nie działo.. A co ma sie dziać. Klan to klan. Wątpie czy założysz serwer klanowy. Zresztą za każdym razem jak dawałem "reklamę" zazdrośnicy pisali bzdety itp. Dobra rób co chcesz Nie moja wina że jestescie tak malo "zżyci" ze mna , ze nie jestem godzien zakladac klanu tego forum. Sorry.. Ale za duzo sobie myslisz kiki. Dolaczajcie do kogo chcecie. Dla mnie jest do obojetne, ale skoro zakladalem klan, forum robiłem reklamy to chociaż mogę oczekiwac czlonkow i wogole. A ty alozyles na poczekaniu bo oni napisali ze wstapia. Wez... Szkoda slow. Pozdro . Robta co chceta to moje przemowienie ;] Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @Daniuuuu podaj mi link do twojego klanu, a z chęcią dołączę. im więcej tym lepiej :P Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 yyy... POdwałem powyżej.. Aha chodzi ci o bezpośredni link Proszę: http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/77099 A jakbyś chciał forum KLANU (nie konkurencyjne forum jak twierdzi Kiki ) www.polishbfh.fora.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
RaV1996 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @Daniuuuu Ja też dołączam do twojej grupy, więc mnie przyjmij Jeśli pomogłem daj "+" System of a Down Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra ;] Przyjęty. Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza
kacperus Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaraz dołączę do obydwu żeby było sprawiedliwie Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Temat do zamknięcia jak dla mnie, są nowe 2 tematy z klanami Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @up Jestem za Odnośnik do komentarza
Ravilez Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jestem na tym forum od niedawna i co widzę ? Od początku jakieś wojny domowe ! Zachowajcie te kłótnie na skype/gg bądź innym komunikatorze. To wy tworzycie to forum i to wy powinniście dbać o jego dobrą reklamę. "Nie uprawiajmy polityki nienawiści" jak to powiedział jeden z naszych polityków. Aha na koniec dodam że nie dołączę do żadnego z tych klanów ponieważ nie jesteście tego godni Mączka 1 Czarny to nie kolor. Czarny to siła! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi