lackidacki Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, mam pytanko dot. konta na XBL. Czy jeśli zrobiłem konto na XBL, dostałem bana na konsolę i po wymienieniu płyty gł. i napędu będę chciał na nim zagrać to czy idą za tym jakieś konsekwencje? Odnośnik do komentarza
Mlodyske Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie, banowana jest konsola, a nie konto więc możesz grać na nim spokojnie. Odnośnik do komentarza
Bluu997 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jezeli kupisz plyte głowna to bedziesz mogł grac w live a konto normalnie jest Plyta glowna zmienia cos tam konsoli(kuzyn mi mowil) A oplaca ci sie to wymieniac? Odnośnik do komentarza
lackidacki Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jezeli kupisz plyte głowna to bedziesz mogł grac w live a konto normalnie jest Plyta glowna zmienia cos tam konsoli(kuzyn mi mowil) A oplaca ci sie to wymieniac? Wg. mnie opłacało się (wymieniłem już), ponieważ w serwisie pracuje mój kumpel i zrobił mi to za 250zł + browar Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi