Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] / [Szukam] Demon Tower -->Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor
Opublikowano
Odwieczny i uciążliwy problem z cheaterami w Demonicznej Wieży został rozwiązany! Z dniem dzisiejszym wchodzą poprawki, które wyeliminują graczy korzystających ze wspomagaczy. Dotychczasowy sposób przejścia wieży nieco się zmieni, przede wszystkim aby do niej wejść będziemy musieli być przyjęci do grupy, której to przewodnik będzie miał możliwość rozpoczęcia przygody. Gdy już przeniesiecie się do środka, nikt inny nie będzie mógł tam się dostać, oczywiście oprócz osób z grupy.
Opublikowano

Hmm... Po wiem tyle. Dużo z tym roboty i dużo kombinowania. A ja nie mam pomysłu na quest taki sam. Przypuszczam że stworzyli oni opcje podobną if pc.get_level() < 40 then , tylko że zamiast poziomu potrzeba jest grupa.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Nie wiem jak tam dokładnie mają zrobione bo mnie to nie interesuje i jest go głupie.

Pewnie coś takiego...

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem czy akurat to będzie działać bo mi się nie chce sprawdzać.. ale powinno jak dobrze podmienisz,

a podmienić też trzeba umieć... =) Mi to nie jest potrzebne i do niczego się nie przyda...

ps. Jeżeli po zalogowaniu w DT na Tiveri respi się od razu metek to wtedy trzeba dodać pc.setqf("Logowanie_DT", 1)

i później when login with pc.get_map_index() == 66 begin

if pc.getqf("Logowanie_DT") > 0 then

pc.setqf("Logowanie_DT", 0) i mob.spawn(metek na jakieś kordy)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Mentor
Opublikowano

Nie wiem jak tam dokładnie mają zrobione bo mnie to nie interesuje i jest go głupie.

Pewnie coś takiego...

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem czy akurat to będzie działać bo mi się nie chce sprawdzać.. ale powinno jak dobrze podmienisz,

a podmienić też trzeba umieć... =) Mi to nie jest potrzebne i do niczego się nie przyda...

ps. Jeżeli po zalogowaniu w DT na Tiveri respi się od razu metek to wtedy trzeba dodać pc.setqf("Logowanie_DT", 1)

i później when login with pc.get_map_index() == 66 begin

if pc.getqf("Logowanie_DT") > 0 then

pc.setqf("Logowanie_DT", 0) i mob.spawn(metek na jakieś kordy)

K to juz mam , a ktora lininjka odpowiada za ilosc osob w PT?

EDIT@

AA dobra juz widze xD

Slepy jestem ^6