SeI3a Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 prosze Plusiki Kubek, HeroMetin2, Smyk1 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Widac ze FuBu juz sie poprostu nudzi .... coz moge powiedziec na ten temat , zbyt smieszne to nie jest , a to ze moby sie bija tio nic nadzwyczajnego. Dodaje prefix zapoznaj sie z regulaminem dzialu Odnośnik do komentarza
SuperXxL17 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie oplaca sie wstawiac tego na MPC , bo znajac zycie 3/4 ludzi to widzialo u FuBu <_< Rób co chcesz.. Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Lipny filmik :P zresztą jak wszystkie jego filmiki Acik0 1 Odnośnik do komentarza
F4k3r Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wq mnie on ma najlepsze filmiki na yt o tematyce meitna. Mozna ogladnac odpoczac posluchac komentarza . VT onlysex rox . Nie wiem czemu go nie lubicie. Acik0 1 Odnośnik do komentarza
HeroMetin2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wq mnie on ma najlepsze filmiki na yt o tematyce meitna. Mozna ogladnac odpoczac posluchac komentarza . VT onlysex rox . Nie wiem czemu go nie lubicie. Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was i ma pełno widzów (neo, po waszemu) Acik0 1 Odnośnik do komentarza
razornfs Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was Hahaha, teraz to żeś pierdolnął. 12-letnie dziecko, które przerabia swój głos, udaje, że ma 34 lata, ma być lepsze, bo wbiło 99 lvl w jakiejś gównianej gierce? Odnośnik do komentarza
HeroMetin2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ok, czekam aż wbijesz 99 level i ubijesz ripka w kilkanaście sekund mentalem. Jak ty mi - to ja tobie też Acik0 1 Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też tak uważam, nie lubicie go bo jest lepszy od was i ma pełno widzów (neo, po waszemu) Lepszy od nas ? a przepraszam w czym ? w grze ? no jak dla ciebie Metin2 to jest życie to pozdro ;x że ktoś się ściga kto ma być najlepszym ;x Odnośnik do komentarza
HeroMetin2 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki za przykłady zazdrości, nie chciało mi się dodawać Odnośnik do komentarza
Tombstone! Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 On ma swój prywatny serwer czy dostał GM na globalu ? Jak ma swój, to znaczy że ma nielegalne pliki i może po prostu dostać bana na PL.. @edit Wspomniał coś o Bambusku, już wiem o co chodzi. ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D Odnośnik do komentarza
Treej Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @UP... buahahaha Gadałem na ten temat już nie raz z administracją i powiedzieli że jest to problem Ymiru a nie ich oni w nic nie mogą ingerować. @Topic: Byłoo już kilka razy Moje motto życiowe Zbieram + Odnośnik do komentarza
razornfs Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ok, czekam aż wbijesz 99 level i ubijesz ripka w kilkanaście sekund mentalem. Jak ty mi - to ja tobie też Żeś dojebał... nie mam zamiaru napierdalać 25 godzin 8 dni w tygodniu przez 2 lata, żeby wbić 99 lvl w jakiejś pojebanej grze z zyliardem bugów. Pierdolić PL i Fubu ManiaqFPSandRTS i arko 2 Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 fajne ale Gang czarnej paly lepszy Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
kturego Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 czemu fubu siię tak podnieca?? to nic nadrzwyczajnego Odnośnik do komentarza
.Scofield. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Żeś dojebał... nie mam zamiaru napierdalać 25 godzin 8 dni w tygodniu przez 2 lata, żeby wbić 99 lvl w jakiejś pojebanej grze z zyliardem bugów. Pierdolić PL i Fubu Widzisz? I jednak jest lepszy od Ciebie "Pojabana gra"? To co robisz w dziale o niej? Jak czytam twoje teksty to wydaje mi się, że jesteś neo które zazdrości mu że jest lepszy w grze, bo ty nigdy pewnie nie wbiłeś sam 60lvla :P Jakbyś miał go w dupie to byś o nim nic nie pisał... SaGe^ 1 @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście [email protected]@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza
SaGe^ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Lepszy od nas ? a przepraszam w czym ? w grze ? no jak dla ciebie Metin2 to jest życie to pozdro ;x że ktoś się ściga kto ma być najlepszym ;x Popieram Jezu metin to tylko gra więc o co chodzi !? Dla mnie to FuBu To jest no-life je*any ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi