FarCry1996 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Witam otóż gdy sie zabrałem za zablokowanie bash panel na swoim serwerze nie udalo mi sie wpisalem tak jak Bambus3ek pisal i nic wpisuje w auth first i wszystkich game adminpage_1 : moje ip z koncowka 100* po chwili ktos wlaczyl GM mode na serwerze ale nie przez komendy bo zablokowalem i sprawdzilem tylko wlasnie przez bash panel prosze o szybkie odpowiedzi Będą ++++ badz ---- Znalazlem Jeszcze taki temat: W każdym configu game1_1 game1_2, game1_3, game69... adminpage_ip1: IP_z_hamachi adminpage_ip2: IP_z_hamachi adminpage_ip3: IP_z_hamachi Ta konfiguracja nie odbezpieczy ci serwera przed bash panelem, tym właczysz tylko bash panel dla siebie! Edytowane 3 Stycznia 2011 przez FarCry1996 Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam otóż gdy sie zabrałem za zablokowanie bash panel na swoim serwerze nie udalo mi sie wpisalem tak jak Bambus3ek pisal i nic wpisuje w auth first i wszystkich game adminpage_1 : moje ip z koncowka 100* po chwili ktos wlaczyl GM mode na serwerze ale nie przez komendy bo zablokowalem i sprawdzilem tylko wlasnie przez bash panel prosze o szybkie odpowiedzi Będą ++++ badz ----Znalazlem Jeszcze taki temat:W każdym configu game1_1 game1_2, game1_3, game69...adminpage_ip1: IP_z_hamachiadminpage_ip2: IP_z_hamachiadminpage_ip3: IP_z_hamachiTa konfiguracja nie odbezpieczy ci serwera przed bash panelem, tym właczysz tylko bash panel dla siebie!Hmm skończyłeś podstawówkę ?Bambus3k wyraźnie pisał że ma być tak :adminpage_ip1: localhostadminpage_ip2: localhostadminpage_ip3: localhostlub adminpage_ip1: 127.0.0.1adminpage_ip2: 127.0.0.1adminpage_ip3: 127.0.0.1 FarCry1996 1 Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
FarCry1996 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 :} Odnośnik do komentarza
NlSMO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 adminpage_ip1: localhost adminpage_ip2: localhost adminpage_ip3: localhost Dodajesz to do CONFIG'ów i masz spokój. Zmień też passy do FTP i Mysql. FarCry1996 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi