laxygen10 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Kupiłem 400 g1 kartą kredytową Visa i wyskoczyło mi takie coś YOUR PURCHASE HAS BEEN SUCCESSFUL! Use your G1 Credits in the GamersFirst Marketplace to enhance your game play in all our great titles! An email receipt of this transaction has been sent to: [email protected] czekam jusz 15 minut i nic na e- mail nie przychodzi martwie się trochę a jak nie o to chodzi to oni mi wyslą jakichs kod który trzeba wpisać czy automatycznie dostane g1 ???? macie screena jeszcze: http://img716.imageshack.us/i/beztytuuzap.png/ Edytowane 3 Stycznia 2011 przez laxygen10 Kocham mpcforum.pl!!! 98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury. Odnośnik do komentarza
Geoning Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale gdzie to kupiłeś? Na stronie? Playspan? Nie ten dział tak wgl. laxygen10 i eqnielok12 2 Odnośnik do komentarza
eqnielok12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ale jak na stronie warrock.net to odrazu dostaniesz jeśli klikniesz akcept laxygen10 1 Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Przenoszę. laxygen10 1 Odnośnik do komentarza
eqnielok12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ale chyba dostałeś laxygen10 1 Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> War Rock -> Hacki, Boty, Bugi, Mody" do: "FPP -> War Rock -> PlaySpan/g1". laxygen10 1 Odnośnik do komentarza
laxygen10 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) nie dostałem był taki obrazek 400 g1 ale nie widziałem zadnego "accept" a moze wiecie gdzie musze kliknąć zeby znależć to jeszcze raz juz wiem ale i tak nie dostałem g1 i macie screena dodanego Edytowane 3 Stycznia 2011 przez laxygen10 Kocham mpcforum.pl!!! 98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury. Odnośnik do komentarza
pawelek01 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dostales Code ESN ? Jezeli tak chodzisz w profile , nastepnie reedem code , potem ESN Code lub Code i tam wpisz ten kod ktory Ci dali. laxygen10 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi