kamoxd95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie jest to mój tut poprostu wpisz w google od zera do hackera forum peb i ściagnij ekstra poradnik jak programować !!! to jest aplikacja exe nie trzeba instalować jak odpalisz kliknij myszką tyle razy asz ci sie menu wyswietli! daj plusa jak ci pomogłem kirko666 i hackerX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubsoncipka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie potrzebny spam:) Jak ktoś chce sie nauczyć c++ zalozy nowy temat lub sobie poszuka...[-] @edit jeszcze mnie n3os zminusował....;/ JacoH i kirko666 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POSKID Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To tak jak bym W temacie np.napisał uwaga jezli chcecie super chack do metina to sobie sprawdzie w google. kubsoncipka 1 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi