Zavetti Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 AUG A3 - 9.950 NX/Pernament Famas G2 - 9.950 NX/Pernament G3 - 9.950 NX/Pernament M416 CQB - 3.900 NX/30 dni Oraz mniej ważne przeceny o 50 % WRK i Black Hi-Sec Keys. Co o tym sądzicie? 10.000 nx za super broń na perma... Ale oczywiście, tylko w CA US :angry: Odnośnik do komentarza
_PsychoPl_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gdyby tak było na EU.... łoooooooooooooo ale było by super .... ale niestety CA EU jest 100 lat za mudżynami Odnośnik do komentarza
Svardar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 szkoda, że nie na EU by był famas do mojej kolekcji :P na EU nigdy tego nie będzie bo eu tyle nie zarobi co NA Odnośnik do komentarza
kamil_77 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gdyby to było na EU to bym Famas'a i Aug'a bez zastanowienia na Perma brał. Mniej niż połowę za broń na perma? Bym sobie kupił 2x broń na perma+M416 CQB na miecha za to co tutaj mogę mieć 1 broń na perma? Nie dziękuje... za EU oczywiście. 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ! Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @svardar Na wakacjach chyba był famas g2, za 12 k nx :> Trzeba było brac Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Powiem tylko tyle . Marzenia . CA EU nie zrobi czegoś takiego ponieważ mieli by zbyt mały dochód . Oni nastawieni są na zarabianie kasy a nie nasz komfort. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czy ja wiem czy to takie super bronie ... M416 CQB jedynie chciałbym mieć z tych. Pograłbym tam - tylko że nie mogę wejść do gry Odnośnik do komentarza
Svardar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 w wakacje to ja nie grałem a z checia bym sobie kupil gdybym wtedy grał a wiecie czy moze jakos na czasie nie bedzie sprzedazy jakiejs broni co nie da sie kupic lub wlasnie takiej przeceny? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi