Ego87 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam! Mam coś takiego , że jak włączam metina2 przez metin2client.exe ponieważ chcem zagrać na Dmg jak się wczytuję gra to mnie wywala do pulpitu Pomóżcie co robić! Odnośnik do komentarza
MatixPRO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a czy to dział do metin2??? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
dudsonowa Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Via www -> Shakes & Fidget" do: "MMORPG -> Metin2". Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Moze zrob reinstall metina lub zmien dmg hacka Dodaje prefix , zapoznaj sie z regulaminem dzialu Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zainstaluj nowego metina, spatchuj, ztorrentuj i uzywaj tego dmg hacka http://www.mpcforum.pl/topic/266344-dl-gotowe-pliki-waithacka-dmg-na-bron-i-odrzutu-z-konia/ Odnośnik do komentarza
Ego87 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 sciągnałem juz nowego metina teraz juz tylko dmg robie i zobacze czy dizła jak nie to dam znac :P Odnośnik do komentarza
Ego87 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie działa!! Odnośnik do komentarza
ziomek11304 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @up double post jest karany warnem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi