Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tryb Zombie

dawidof1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie moge grać z kolegą na zombie w ogole nas ze sobą nie łączy... ;/

Wysyłam mu zaproszenie on nie dostaje... On mi wysyła ja nie dostaje ..

Robimy przez " Dołącz do trwającej sesji " Też się nie da ;[

Proszę o pomoc !

3066.jpg
Opublikowano

może zawolne internety macie?

bo to by wyjaśniało że niemoże połaczyć bo by lagowało gre

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Bo jak ty mu wysyłasz zaproszenie, to powinno się pokazać na jego komputerze w zakładce Znajomi (prawy dolny róg) -> Zaproszenia do gry... Jeśli nie ma, to nie wiem :/ Może tak jak kolega wyżej napisał.

survarium_user_bar_en.jpg
Bywalec
Opublikowano

Bo jak ty mu wysyłasz zaproszenie, to powinno się pokazać na jego komputerze w zakładce Znajomi (lewy dolny róg) -> Zaproszenia do gry... Jeśli nie ma, to nie wiem :/ Może tak jak kolega wyżej napisał.

Znajomi są w prawym dolnym rogu.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Wysyłacie se te zaproszenia jak jesteście w lobby prywatnym? Bo jak już do gry dołączycie to może nie działać.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

mi zawsze działa sposób że jeden wyłącza grę nie trzeba komputera (mam bardzo dobre łącze) potem wysyła zapro. jak nie dojdzie to drugi wyłącza grę i tak do puki nie zadziała ;D spróbuj w większości przypadków już to pomogło ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim, a co do słabego łącza to ja mam 6mb, a on ma 3 więc raczej nie.. ;D

+ lecą :)

@Edit Proszę o /close wyjaśnione już :)

3066.jpg
Opublikowano

mialem ten blad zaraz po kupnie gry sprobojcie w nocy gry malo osob gra sie poklaczyc i pograc z 1h potem nie bd miec problemu :)

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc pisze tutaj:

Nie działa mi Config.cfg .. tzn. Ustawiam bind na full ammo, ale w czasie gry jak naciskam L ( Taki bind ustawiony ) To ammo caly czas upływa ;//

Proszę o pomoc tutaj, albo też:

Steam: vodafon15

Będą + ! ;D

3066.jpg
Bywalec
Opublikowano

Z tego co ja wiem to nie jest ta komenda i dlatego ci nie działa.

Urzytkownik "lukia21" napisał, że żeby odblokować tryb nieskończonej amunicji musisz wpisać bind K "sf_use_ignoreammo 1" (oczywiście to nie musi być "K")

Poniżesz masz link do tego tematu.

To jest ukryta treść, proszę

Gdyby nadal nie działało możesz sprawdzić czy dany klawisz, na który chcesz miec niskończone ammo nie jest już przypisany do innej akcj.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...