Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy patch CS:S

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za Patcha ale jak go uruchamiam to wyskakuje taki cos:

CS:Source 2010 Orange box nosteam [setti] patch 27 [26-to-27]

Software not found

CS:Source 2010 orange box nosteam [setti] v26 could not be Location on your system.

Place patch in counter strike source 2010 folder (where hl2.exe is)! And run patch there!

Visit

http://css.setti.info

Tak pisze proszę o niezwłoczną pomoc

pozdrawiam

Zbieram -

Opublikowano
Place patch in counter strike source 2010 folder (where hl2.exe is)! And run patch there!

Patch wklej do folderu z grą a dokładniej to do folderu w którym znajduje się plik hl2.exe

Jak nie bedzie działać to spróbuj jeszcze tego patcha

http://www.mediafire.com/?7rhn5umx093krdz

Wklej go też do folderu z hl2.exe

# Jakiego masz cs:s ? Od setti , czy jakis inny?

Masz czystą instalkę Cs:s?

Opublikowano

Tak piszę:

Protocol version 15

Exe version 1.0.0.58 (cstrike)

Exe build: 18:35:54 Dec 20 2010 (4426) (240)

Ale już ok dałeś mi drugiego patcha i działą pierwszy nie działał.

Thx Czy coś jeszcze?

Zbieram -

Opublikowano
xD thx za pomoc tylko 1 problem mam takiego dziadowego kompa ze na botach mam od 0 do 10 pinga xD i lagi ale naszczescie male:(ale lagi xD

Zbieram -

Opublikowano

Niestety 1 rdzeniowy:( intel® celeron® cpu 2.80ghz 512ram ale jak wkładam pendriva mam taki program ze dodaje sobie z pendriva 4gb ram:) Proszę to co chciałeś

Zbieram -

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/26080305/fps.cfg

Skopiuj to i zapisz jako fps.cfg

Pózniej wklej to do ....\cstrike\cfg

i do autoexec.cfg dopisz na końcu exec fps zapisz to i graj ;)

Opublikowano

No ok pobrałem to i miałem odrazu plik fps.cfg i wkleiłem to do \cstrike\cfg a do autoexec.fps zmieniłem nazwę na autoexec.fps tak dobrze?

Zbieram -

Opublikowano

Ok fps wkleiłem tam gdzie trzeba ale nie czaje tego żeby dopisać te exec fps napisz mi jak ma wyglądać po zapisie ten autoexec.cfg napisz mi jak po zmienieniu ma to wyglądać i będzie cool (masz all +)

Zbieram -

Opublikowano

A to oto ci chodziło było powiedzieć otwórz ten plik w notatniku i dopisz linijkę exec fps to bom zrozumiał bo myślałem że w nazwie mam zmienić czy tam dopisać xD. A co mi da to co kazałeś mi zrobić jeżeli można spytać?(ja dałem ci all + ty możesz mi dać all - chodź i tak bym ci dał + xD) pozdro

Zbieram -

Opublikowano

Sorry ale mam problem bo wziąłem ten plik exec otwórz za pomocą notatnika i jak zapisałem go ponownie to ten exec zrobił sie notatnikiem nie wiem jak to powiedzieć i jak opalam css to wyskakuje ...ten plik nie może być read. I teraz ten exec jest plikiem CFG a muszę zamienić na plik RC tylko nie wiem jak :(

Zbieram -

Opublikowano

No to ok tak mam jak ty na rysunku ale jak włączam CSS to wyskakuje mi: Counter Strike Source: hl2.exe-błąd aplikacji

instrukcja spod "0x122e9a64" odwołuje sie do pamięci pod adresem "0x0ca18998". Pamięć nie może być "read".

Kliknij przycisk ok aby przerwać działanie aplikacji. O takie coś mi wyskakuje!

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...