wilk2312 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak zhostować jakąś grę??Mam silnik ale jak ją dać na jakiś serwer?? Może być płatny!(byle dobry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel8 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jaki silnik, PS: Vps,a z tanich ale platnych xaa.pl Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Skoro On nie wie nawet jak dać na host to o VPS może pomarzyć, ja polecam też http://hsms.pl/ Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany" Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to" Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk2312 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale jak wrzucić silnik na serwer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dostajesz emaila po rejestracji na jakimś hostingu, a w nim dane do połączenia z FTP. Kopiujesz te dane do notatnika czy gdziekolwiek Ściągasz program do zarządzania plikami np. dobry i darmowy jest Total Commander. W menu tego programu wybierasz opcję Sieć -> Nowe połączenie i wpisujesz dane do połączenia (te z emaila) Potem pliki z serwera FTP ukazują ci się w lewym oknie Total Commandera, a po prawej masz pliki na Twoim komputerze. Przenosisz pliki silnika z Twojego na kompa na serwer i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cad0s Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Masz tut'a http://www.mpcforum.pl/topic/269898-tutpliki-na-hosting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Podziękuj cadosowi za tutka a ja w tym czasie zamknę temat ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi