Parapa Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 siema czy mozna jakos oszukac easy metin2 ?? czy nie? lub czy istnieje taki hack podobny ?? proszę o wzuczenie go tutaj PS" jestem zielony w tych sprawach " na metin2 forum nic niema nikt takiegos czegos nie znalazl kubsoncipka i krzys837 2 Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamiam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Naucz się kurwa pisać w dobrych działach :rolleyes: Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rand Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 da sie ale skoro nikt tego jeszcze nie zrobił to jest to wyjątkowo trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quspy123 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @up Nikt nie zrobil bo nikt nie gra w tak debilna gre O_o A ci co sie znaja na RE (na tym forum tylko t3ix) to sie w takie cos bawic nie beda.. pozatym ominac Tego waszego bota do metina3 to nie problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rand Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hehe próbowałem jest to bardzo trudne mądralo ,złam jak takiś kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quspy123 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Daj sproboje daj mi wersje tego bota jak nie byl platny i wersje bota jak jest platny (aktualna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi