pawelmisiek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam gram od nie dawna w FT przejrzalem wiele stron i nigdzie nie moglem znalesc odpowiedzi na nastepnujace pytanie, czy UM moge zdobyc tylko 150 na dzien ?? Bo rozumiem ze mam 150 akcji i trenuje , wiec za kazda akcje mam 1 punkt UM , oczywiscie w weekendy moge trenowac za kase nie tracac punktow akcji i tutaj moge dobic sobie 100,300 lub 500 UM za kase . Prosilbym o udzielenie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack777 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 150 PA dostajesz codziennie!! Dodatkowo możesz je zdobyc po przez : -Wymianę KK (tylko 10 wymian dziennie co daje 10*40=400 PA) -I za PP ( 5 PP daje 150 PA , a 10 PP daje 300 PA)(PP zdobywasz wysyłając sms , robiąc przelew lub można trafic w czasie robienia treningów ) -Czyli dziennie możesz nie tracąc prawdziwej kasy zdobyc około 550 PA + jak jestes w klubie : * 3 liga TK +50 * 2 liga TK +70 * 1 liga TK +100 - PP - punkty premium - PA - punkty akcji - TK - trening klubowy - KK - karty kolekcjonerskie Myślę , że wytłumaczyłem to bardzo dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmisiek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ok dzieki wielkie, ale i tak karty kolekcjonerskie bede mogl losowac dopiero od 3k UM , wiecc troche bede musial poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi