Grzesio64 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak kupić premium do warrocka, wchodziłem na strone warrock lecz tam trzeba zrobić przelew bankowy. Ja jestem niepełnoletni i nie moge zrobić Najlepiej żeby było to przez wysłanie smsa, z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ktos1243 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Premium można kupić po przez strone playspan... Wchodzimy rejestrujemy sie tam można sms'a wysłać ale można zrobic reklamy za free i kupic premke, gdzieś widziałem tuty jak to zrobic... tissuess 1 Odnośnik do komentarza
tornado Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kup sobie paysafecarda za 20zl to masz premke bronz na 30dni.Informacje gdzie mozesz kupic jest tu www.paysafecard.com Arsenal Odnośnik do komentarza
kamils152 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Najlepiej jest kupić za PSC (paysafecard) Napiszę Ci to w punktach ;p 1.Kupujesz PSC 2.Wchodzisz na stronkę http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&catID=3&subcatID=4 Kup sobie Bronze 30 days, nie kupuj Gift'a, bo nie dostaniesz Promocoda 3.Otwiera Ci się stronka z PSC. 4.Wpisujesz kod. 5.Wchodzisz do WR i cieszysz się premką Liczę na 5* i plus jamkos102 1 Odnośnik do komentarza
Invellios666 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A gdzie można kupić ten paysafecard ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
lolencja12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Paysafecard 20zl, 50zl, 100zl... nie kupuj bronze premium przez Paysafecard bo jest błąd kup gold premium za 50zł złoty jak to ma być premium Obługa i kupno Paysafecard. 1.na stronie Paysafecard szukasz miejsc gdzie sprzedają Paysafecard. http://www.paysafecard.com/pl/kupno/punkty-sprzedazy/ 2.Kupujesz Paysafecard w wybranym sklepie. 3.Wybierasz na stronie co chcesz kupić. 4.Wpisujesz kod z kuponu w podane pola. (Paysafecard bierze resztę pieniędzy na kuponie) 5.Cieszysz się z zakupu Walnij - Taki mały Tut jak kupić Paysafecard TakiSeNick, Grzesio64, D3aw1dS9 i 1 inny 4 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
kamils152 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A gdzie można kupić ten paysafecard ? http://www.paysafecard.com/pl/kupno/punkty-sprzedazy/ Tutaj wpisz swoją miejscowość i wyszukaj. Gdy już Ci się wyświetli leć po PSC i kupuj premkę Odnośnik do komentarza
lolencja12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 kamils152 gdybyś nie był ślepy byś widział że ja napisałem o wszystkim... Daje ci minusa za tą wspaniałą uprzejmość że komuś wcinasz się w posta. TakiSeNick, ryba77 i kamils152 3 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
venturio5 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nieliczna uwaga, ale teraz za bronza nie ma promocode Odnośnik do komentarza
kamils152 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 lolencja12 ja pierwszy napisałem co i jak, potem założyciel tematu spytał się gdzie można to kupić więc mu odpowiedziałem Skoro zmieniasz minusy dam Ci plusa ;] :rolleyes: venturio5 Kupowałem premkę 5 dni temu, a dostałem promo :rolleyes: ryba77 1 Odnośnik do komentarza
lolencja12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie napisałeś gdzie mapa punktów sprzedaży czyli twój minitut nie kompletny Wróć mi tego do normalnego stanu minusem radzio668 i DzikiWonrz<3 2 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> War Rock -> Hacki, Boty, Bugi, Mody" do: "FPP -> War Rock". Historia stworzenia Mańka 27.08.2009 Moderator War Rock 08.01.2011 Global Moderator 03.05.2012 Administrator Now Elita Odnośnik do komentarza
Zohan666 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Najlepiej poproś <mamę,tatę> kogoś z rodzinki o kartę kredtyową i wybierasz sobie na stronce metody płatności... Visa lub MasterCard. I wypełniasz wszytko. 1. Imię i nazwisko posiadacza karty. 2. Numer karty. 3. Datę wygasu karty. 4. Cvc code 5. Akceptujesz całe załątwianie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi