-Shogun- Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, chcę aby ktoś napisał mi hacka do gry, który miał by za zadanie dodawać mi pieniądze. Gra: Grand Theft Auto - Vice City Wersja: Multiplayer Zadanie hacka: Dodawanie $. i chodzi o to, że to nie jest oficjalny multiplayer. Instaluje sie go do gry, mozna wszystko zrobic cheat enginem nawet nieskonczonosc zycia, jednak kiedys ktos wymyslil zabezpieczenia (jakas tam linijka kodu która blokuje mozliwosc dodania sobie kasy) prosze, chce koksic bo sie ciezko kaske zarabia ;d p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamiam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na 99% hajs jest po stronie serwera i nic mu nie zrobisz :< Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 jak założy serwer u siebie to zrobi , ale kto by chciał grać na serwerze gdzie właściciel zaraz z początkiem gry oszukuje zresztą jako admin na serwerze można sobie samemu czy innym dodawać bez zbędnych programów If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi