Skocz do zawartości

*[Problem] Pliki Clientowe Z Lvl Obok Nicku Na Metin 2008!


Krzysztofa

Lvl obok nicku na metin 2008, z prawidłowymi plikami serwerowymi  

17 użytkowników zagłosowało

  1. 1. Czy wogóle jest taka mo?liwo???

    • Tak, jest taka mo?liwo?? !
    • Nie ma i nie b?dzie !
    • Tak, jest i zaraz ci to napisze w jaki sposób to zrobi? !


Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje już od dłuższego czasu pliki

pod clienta, takie aby było widoczny stały lvl obok nicku.

na cliencie 2010 wszystko ładnia działa lecz na tym z 2008 roku nie ma dodanej funkcji

do lvl obok nicku, więc pisał ktoś z was, że posiada pliki pod clienta, tak aby było widać lvl obok nicku na metin2 2008.

na 2010 niemogę dać, ponieważ nie da się w tej chwili połączyć się z serwerami (Nie dedykami), ponieważ działają obecne leanuchery na metina 2010 tylko pod dedykach.

Jest chyba jakiś, że na domowych działa, lecz laguje to niezmiernie serwer. Więc konkret :) :

plik na widoczność lvl obok nicku na metina z 2008 roku, żeby był lvl obok nicku na metinie 2008 tak jak na metinie z ,2010 roku, ze strony serwera pliki wgrane.

 

Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze pomocne posty.

 

Każdy pomocny post zostanie wynagrodzony !

 

EDIT>

prawdopodobnie znajduje się to chyba w root/game.py lub locale_pl/locale_game.txt. lecz gdy próbuje game.py zamienić w roocie z pl-a 2010 do pl-a 2008 to po podmianie na game.py z 2010 postać staje się nieruchoma(nie da się nią poruszyć) to i tak lvl obok nicku nie widać. Takie małe info ode mnie ^

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|




Odnośnik do komentarza

Krzysztofa,tofo . Nie tylko Ty borykasz się z tym :P

Sam próbowałem nad tym popracować , i dupa zimna . :D

Trochę o plikach , widniejący lv działa dzięki tej 'klawiaturce'(locale) a wszystko zawarte jest w root'cie

-game.py <<o Tym już wiemy :D

Czy da się to zrobić ? No pewnie ,2010 zrobili to i 2008 można :P

Tylko po co to ? Nie lepiej wprowadzić jakieś zmiany po tych 2ch latach ? :D

a Ty coś chcesz w stylu na hamachi/no hamachi :huh:

POkombunujemy ,zobaczymy -nasze i niemieckie ekspery mają glowy nie od parady :D

Dajta Minusy za tak wyczerpujący sam spam (imię Mou) :P

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

 

Odnośnik do komentarza

Ciebie połączy ale innych nie : )

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

 

Odnośnik do komentarza

odświeżam ponieważ jednak to co napisali chyba nie będzie działać

jak ja miałem po myśli, tzn, że mnie połączy lecz innych będzie przy wyborze

postaci wywalać.

do metka uzyj launchera by team czy jakos tak

ale zeby nie logalo trzeba odpowiednio locale/root przerobic

jak do launchera tego dalem plik orginalne zmetka 2008 root/locale to wywalalo dopiero po zaladowaniu paska

wiec trzeba w tym root/locale po kombinowac

 

;Script by ziuto
;Source-code Autoit v3
$User = InputBox("Twoj nick", "Podaj swoj nick", "tu go wpisz")
If $User = "ziuto" Then
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Sam sie lubie", 50, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam sobie 5 gwiazdek", 30, 40)
ElseIf $User <> "ziuto" Then
MsgBox(0, "Powitanie", "Siema " & $User)
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Lubie cie ziuto", 47, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam ci 5 gwiazdek ziuto", 25, 40)
EndIf
GUISetState(@SW_SHOW, $gui)
While $User = "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie sie", "Sam sie lubie :o")
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
MsgBox(0, "Dam sobie 5 gwiadek", "Ze bym to ja mogl sam sobie dac")
EndSelect
WEnd
While $User <> "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie cie", "A za co ?")
InputBox("A za co ?", "Za co mnie lubisz ?", "???")
MsgBox(0, "Za to", "Aha" & @CRLF & "Dobrze to wiedziec xD" & @CRLF & "Nq")
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/")
ExitLoop
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/user/259390-ziuto/")
EndSelect
WEnd


Odnośnik do komentarza

Tak jak UP .

Powinno działać :]

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

 

Odnośnik do komentarza

@up && @up2

czytac nie umiecie ??

on chce zeby lv obok nicku byl na 2008

bo jak zrobi jak wy to nie bedzie dzialac

bo bedzie logac innych bo jego serw to nie dedyk

 

;Script by ziuto
;Source-code Autoit v3
$User = InputBox("Twoj nick", "Podaj swoj nick", "tu go wpisz")
If $User = "ziuto" Then
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Sam sie lubie", 50, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam sobie 5 gwiazdek", 30, 40)
ElseIf $User <> "ziuto" Then
MsgBox(0, "Powitanie", "Siema " & $User)
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Lubie cie ziuto", 47, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam ci 5 gwiazdek ziuto", 25, 40)
EndIf
GUISetState(@SW_SHOW, $gui)
While $User = "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie sie", "Sam sie lubie :o")
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
MsgBox(0, "Dam sobie 5 gwiadek", "Ze bym to ja mogl sam sobie dac")
EndSelect
WEnd
While $User <> "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie cie", "A za co ?")
InputBox("A za co ?", "Za co mnie lubisz ?", "???")
MsgBox(0, "Za to", "Aha" & @CRLF & "Dobrze to wiedziec xD" & @CRLF & "Nq")
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/")
ExitLoop
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/user/259390-ziuto/")
EndSelect
WEnd


Odnośnik do komentarza

a Mogę wiedzieć co to za różnica 2008 , a 2010 ? ..

Usuniesz z 2010 HS i już masz 2008 - to dużo prawda ? :huh:

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

 

Odnośnik do komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum *[Problem] Pliki Clientowe Z Lvl Obok Nicku Na Metin 2008!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...