NowyTowar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na co sie bardziej oplaca wydac 200 funtuw na Creaty - Arctic Warfare Magnum (AWM) Red Dragon ( 150 Crates ) Ak - 47 Scope ( 150 crates ) ktore wybrac z tych dwoch ?? bo ja jestem pro sniperem i nawed awm normalnym moge zajebac 3 + kolesi z bliska bez secondary ?? ale ak 47 wymiatam na bliskie dystansy zwykle wale same hedy ja bym wolal ak poniewaz awm camo jest lepszy niz awm red d bo ma szybszy reaload a maja takie samo dmg ale awm red d ma zajebiste skin ( skore ) Ale ak 47 scope strzela inaczej niz inne ak 47 i jak je podnosze to jest niepokonany a wyglad jest poprostu niesamowity i podoba mi sie bardziej niz skorka awm red d Na ktore sie bardziej oplaca stracic 200 funtuw ( 150 creatuw ) ?? Czekam na Odp Pzdr , Nq Odnośnik do komentarza
ZipArtur Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja tam bym wolał Ak. :huh: A skoro i Ty bardziej się skłaniasz do 'kupna to nie ma na co czekac Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć. Odnośnik do komentarza
Sebeat Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To ciężko powiedzieć Ja od 2 tygodni tylko z AWM latam nie ważne co gram sajpera musi być Więc nie ciężko się do myśleć ze ja bym brał AWM ale jak grasz więcej jakimś riflem to bardziej ci się ak przyda NumberOne_ 1 Odnośnik do komentarza
biker-111 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Proste jak nie mozesz sie zdecydowac to kup 75 AK i 75 AWM ;] Odnośnik do komentarza
NumberOne_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bierz AWM :rolleyes: Odnośnik do komentarza
zweiterPL Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Weź AK skoro bardziej je wolisz. Skoro masz AWM i jesteś pro to nie zrobi ci różnicy te 5 pestek więcej ;] Ewentualnie możesz sobie wymienić za cupony AWM camo Zbieram "+" Odnośnik do komentarza
Graabaarz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja sa sadze ze to raczej twoj wybor, kazdy tutaj bedzie ci mowil zebys wziol inna bron niz poprzednik bo lepiej mu sie gra akurat ta. A jesli ktos ci podsunie taka mysl i wymienisz na np. ak scope i ci sie nie bedzie podobac, to bedziesz 200 funtow w plecy. Zbieram + !!!! ;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi