Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Problem --------->Look

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam wielki problem. Gram na PRIVAT ZSZC water mam 91 lvl i 99,99% . Mój problem polega na tym że mam jakiegoś buga. przy wbiciu 00,01% czyli lvl up do 92 . WYWALA mnie z gry . poprostu . ide na PESTY przed const... bije ostatniego moba i w połowie HP jak mam go już zabić i mieć lvl upa wywala mnie z GRY. Dałem passsy bratu na innym kompie z innym ip itp. i to samo sie dzieje. nie wiem co mam robić.

Ciekawe jest to że w bocie pokazuje mi że mam około 50% . a na charze mam 99,99% ... jesli ktos wie o co kaman to prosze mi jakos pomoc. w nagrode zrobie taxi ;) moj char 91 lvl ( 92 zaraz) nuker wyfarmiony ff.

Admin Cienia
Opublikowano

Nazwa tematu musi mówić więcej o tym co znajduje się w środku.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

idz z tym problemem na ich forum. tutaj raczej nikt Ci nie pomoze.

Tylko czasem tam nie napisz ze Ci w bocie wyswietla ze masz 50% czy tam ile bo Cie zbanuja.

Opublikowano

no tak. z tego co ten gość powiedział złe media wgrał .... ale ja na tym media śmigałem cały czas i wszystko pieknie było wiec nie wiem o co kaman heh. no trudno spróbuje inne media sciagne podmienie i zobaczymy czy cos z tego bedzie . a wy jakiego media.pk2 macie ? skąd ściągneliście z silkroad-online.pl ?

Opublikowano

Ja nie mam takich problemów, ale ja też mam zasadę.

Nigdy nie ściągam gotowych Media.pk2, zangielszczeń, do bota etc, wszystko robię sam.

Tobie też polecam.

Wtedy masz pewność, samemu patchować najlepiej.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Jak nie da rady botem, to wrzuć czyste media i wbij ręcznie. A potem znów zrób bota.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Musisz zmienic media

Ja to samo mialem trzeba sciagnac inne media bo to co masz okresla ci bledna ilosc expa co potrzebujesz do next lvl np na tym lvl napsiane jest niby 4.5kkk na bocie w media a powinno byc tak jak na legit 6.5kkk musisz poszukac jakies media i bd smigalo.

Licze na +