bidziq. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Tak jak w temacie. Chciałbym zmienić rodzaj filmiku, na taki, aby dało się odtworzyć na mp4. Rodzaj filmiku to .flash. Co muszę zrobić? :< DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
bidziq. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 podbijam. DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
bidziq. Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 podbijam. DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
bidziq. Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 podbijam. DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
bidziq. Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 PODBIJAM KURDE. DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
bidziq. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 podbijam. DAJ MINUSA To nic nie kosztuje. Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 rozszerzenie .Flash ? czy .flv ? bo ogólnie .flv to flashówa ... zobacz jakimś konwerterem od Allok masz tego multum powiedz skąd pobrałeś ten film. (jaki serwis np. youtube, jakiś torrent) ale nie dawaj linka Odnośnik do komentarza
m4riHuanA Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie znam sie na tym ale zmien za mp4 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Kabe Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 widzę, że założyciel tematu ma wyjebane. Nie zakładam nowego tematu, bo widzę, że jest. Ja mam podobnie,- filmik pobrałem z YT i chcę go na mp4 wrzucić swoją. DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE, JEDEN MAŁY KLIK! NIE BĄDŹ ŻYŁA! STARAM SIĘ TYLKO POMÓC! some fun. Odnośnik do komentarza
LQS666 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 @up. Najlepiej filmiki z youtube pobierać za pomocą programu "vDownloader" wtedy masz już do wyboru typ zapisu ( .mp4, .avi, .3gp itp ). Do niektórych mp4-ek dołączana jest płytka z osobnym konwerterem :> Jednak gdy u Ciebie tak nie jest to po prostu ściągnij Super C wklej twój filmik, wybierz typ rozszerzenia .mp4 i zacznij konwertować :P Kabe 1 EMPTY :C Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi