marcin8352 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siema Problem jest taki ze niewidze mobow w atlantydzie uzywam kamer moda ze strony www.metin2mod.tk Pbierałem juz z zakładki inne moby do atlantydy dalej niema mobow Gram na privie iMetin Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na pewno wrzuciles je do folderu Pack ? Mi dziala sposob ze kopiuje pliki " Monster" z chinskiego clienta i wklejam do folderu Pack metin 2008 r i dziala wszystko Dodaje prefix , zapoznaj siue z regulaminem Odnośnik do komentarza
oriczek14 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) http://hotfile.com/dl/70585437/a7ac331/atlantyda_plus_moby.rar.html jak nie pomoże przeinstaluj metka na 2010 Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Lord Makin zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
Medrodester Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Wchodzisz przez dolinę czy m1? @Down powiem tak. Żałosny jesteś. Już nie raz wchodziłem do groty przez m1 i nie było mobów a tak wgl to sam spamujesz. Po co napisałeś żeby reinstalnął metina jak już było napisane? Żałosne Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Medrodester Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @up To nie ma znaczenie. na spamuj. @Topic Tak jak up zreinstaluj metka i na nowe moda i potem moby z atlantytdy. Jak nie zadziala to pobierz klienta i na nim graj albo napisz do nich ze ci nie dziala Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi