DzikiWonrz<3 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 czy to tylko taki dodatek który niedługo się skończy? pytam sie ponieważ narazie nie jestem w stanie grac bo mam cholernie zmulonego kompa a nowy bedzie dopiero na wakacje, a bym se postrzelal do zombiakow ;p zawsze tu bede, czy tego chcecie czy nie hahaha Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie. Zombie Mod zostaje w War Rocku na stałe. Historia stworzenia Mańka 27.08.2009 Moderator War Rock 08.01.2011 Global Moderator 03.05.2012 Administrator Now Elita Odnośnik do komentarza
anloko Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak dla mnie zoombiaki nigdzie się nie wybierają jak na razie :P To jest nowy mod , który będzie ulepszany i będę dodawane nowe mapki oraz bronie aby uprzyjemnić nam rozgrywkę . Pomogłem ? Daj + Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - . Odnośnik do komentarza
fatumboba Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jednakże szkoda bo na tym modzie nikt normalnie nie gra (tak jak np. w Combat Arms),tylko roomy 1/4 i expią na botach i hakach więc ciężko znaleźć normalny room żeby zagrać w teamie Odnośnik do komentarza
Brokk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @w combat arms tez takie coś wprowadzili? mam na myśli bota do nabijania kasy... albo lvla... Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tp już pytanie do działu CA a nie WR Brook.. Zamykam bo odpowiedź została udzielona, a rozmowa zaczyna zbaczać z tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi