broneq00 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak jak w nazwie tematu Zrobilem stronke rejestracyjna , wszystko w config.php dobrze pouzupełniałem i gdy stwarzam konto to niby dobrze , ale nie tworzy sie ono w bazie MySQL :\ Tak wyglada skrypcik : http://ifotos.pl/zobacz/Beztytulu_hppaxwq.jpg/ Prosze o pomoc ;p @edit mozna zamknac sam sobie poradzilem Master of Client modding Zapraszam na profil z goracymi laseczkami ;p "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Krzysztofa Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 może być tak, że tabele account albo masz zcrashowaną lub nie ma nadanego chmoda. & <edit zrób tak jak mówi kolega niżej a masz 96% pewności, że wszystko się naprawi |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Z Duplikuj tabelkę account i nadaj jej nazwę account oraz sprawdź skrypt. Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Lancer95 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Dla tych co mają podobny problem.....Już to kiedyś pisałem, jak to zrobić 1. Odpal Navicata 2. Przejdź do sekcji account 3. Wybierz z górnego panela Query 4. Wybierz New Query 5. Dodaj te wartości: TRUNCATE account; REPAIR TABLE account; 6. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query. 7. Wybierz New Query 8. Dodaj te wartości: ALTER TABLE `account` MODIFY COLUMN `last_play` datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`, MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`, MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`; 9. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query. 10. Zrebootuj serwer, wejdź na stronkę i utwórz konto W taki sam sposób, stosując punkt 5 zresetuj tabelki player, player_index przechodząc do sekcji player oraz tam wybierając new query. Możesz również zresetować tabelki guild, guild_comment, guild_grade oraz guild_member z sekcji player. Kolejną tabelką do restu może być tabelka gmlist z sekcji common - również stosujac punkt 5 w taki sposób możesz ją zresetować. Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Lancer95 Odnośnik do komentarza
ρσєτα Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Up. Myślę, że do tego czasu już sobie poradził. Gratuluje, otrzymujesz złotą łopatę. Odnośnik do komentarza
Ceesee Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) skoro i tak odkopane to dodam, ze swietny pomysl ze zrobieniem screenshota, by wstawic kod. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Ceesee Odnośnik do komentarza
Gość Vaxu Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) @2UP Chciałbym napisać odpowiedź lecz brak mi słów. W sumie to ja myslalem ze to 3 styczen 2017 a tu 2011 No jaki to ja pro nie jestem. xDDD Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Vaxu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi