GuMiS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Cześć nurtuje mnie pewne pytanie, mianowicie czy jeżeli kończy mi się prem silver i teraz kupie 5th slot, załóżmy, że na 60 dni(mało ważne na ile) będę mógł go używać? Już jako f2p? Combative 1 Odnośnik do komentarza
Hazzelnut Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 5th Sloth można kupić tylko 1 raz na 1 premkę. @Edit Będziesz mógl używać dopóki się nie skończy ZBIERAM TYLKO -! Mój Tut: BRONZE 30 DAYS i 3 DAYS GOLD 2 MINUTY!. Mój kanał na YT: Trollowanie na YT Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeśli skończy ci się 5 slot to możesz go dokupić na kolejne 30 dni. Taką sztuczkę wykonuje się na ok. 1-2 dni przed końcem premy. Kasuje się 5 slot i kupuje od nowa. Wtedy jesteś f2p i masz 5 slot. Tylko na Goldzie nie da się kupić : ) Odnośnik do komentarza
GuMiS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra Dzięki panowie:). Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi