wojtek333314 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 PACZKA ZAWIERA OBEJŚCIE HACKSHIELDA W SPOSÓB TAKI ŻEBY DZIAŁAŁ DLA M2FISH Nie wywala, nie crashuje, nie wysyła logów, działa. Obejście to sprawdzałem tylko z m2fish który jest w paczce.Nie wiem czy działa z jakimiś innymi cheatami. Pliki z folderu "Do metin2 folder głowny" skopiować i wkleić do folderu głównego z grą, podmienić. Folder hshield podmienić tak jak up i zamienić wszystkie pliki. ZALECAM ZROBIĆ WCZEŚNIEJ KOPIĘ PLIKÓW DO PODMIENIENIA, BĄDŹ CO BĄDŹ U MNIE DZIAŁA Download: Skasowany.Na prośbę pw . Moje gry i programy: [Poradnik] Pisanie gry 2D w AutoIT z silnikiem Irrlicht [Program] SendToAll czyli wyslij meail do wielu osób za pomocą kliknięcia! [Program] Polonica - usuń polskie znaki z pliku czy tekstu! Z troską o Minecraftowych administratorów i kinomaniaków [Gra] Xanthous - czyli gra w AutoIT [Program] Renaming - program do masowego zmieniania nazw plików, numeracji itp. [Gra] Prosta strzelanka 3D(!) w AutoIT! [NEW! Program] Piszmy to razem! Czyli wspólne programowanie w sieci! Prawdziwy pech ,czyli jedna liczba która dzieliła mnie od 30000 pln : http://img26.imagesh...ial30000pln.jpg Odnośnik do komentarza
PanKtoss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 brak skana, raport wojtek333314 1 RMCF Odnośnik do komentarza
wojtek333314 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 brak skana, raport Spakuj i przeskanuj hsielda, zobaczysz ze bedziesz miał z 20 wykrytych backdoor'ow. Ale zaraz dam skana... Moje gry i programy: [Poradnik] Pisanie gry 2D w AutoIT z silnikiem Irrlicht [Program] SendToAll czyli wyslij meail do wielu osób za pomocą kliknięcia! [Program] Polonica - usuń polskie znaki z pliku czy tekstu! Z troską o Minecraftowych administratorów i kinomaniaków [Gra] Xanthous - czyli gra w AutoIT [Program] Renaming - program do masowego zmieniania nazw plików, numeracji itp. [Gra] Prosta strzelanka 3D(!) w AutoIT! [NEW! Program] Piszmy to razem! Czyli wspólne programowanie w sieci! Prawdziwy pech ,czyli jedna liczba która dzieliła mnie od 30000 pln : http://img26.imagesh...ial30000pln.jpg Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Po co to komu skoro w tym temacie wszystko jest? http://www.mpcforum.pl/topic/254621-tutdlfishbot-by-kurek93-dziaa-po-aktualzacji-091210/ btw. Co edytowałeś? Pewnie tylko email Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
plajdoliniak11 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 uważaj bo ci to pobiore ,same syfy na virustotalu ostrzegam forumowiczów tego forum aby tego nie pobierali 31/42 ! # CASE: GELID DARKFORCE # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2 # PSU: Thermaltake 730 SE # Mouse:ZOWIE FK2 2012 # CPU: I7 920 4,20GHZ # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer # Mousepad: SteelSeries QcK + # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER # Headset: SteelSeries 5hv2 White # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2 # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB Odnośnik do komentarza
wojtek333314 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ok , skoro nie wierzycie to nie ... Jeszcze bedziecie plakac ze sie nie da obejsc hs'elda. Do zamknięcia. Moje gry i programy: [Poradnik] Pisanie gry 2D w AutoIT z silnikiem Irrlicht [Program] SendToAll czyli wyslij meail do wielu osób za pomocą kliknięcia! [Program] Polonica - usuń polskie znaki z pliku czy tekstu! Z troską o Minecraftowych administratorów i kinomaniaków [Gra] Xanthous - czyli gra w AutoIT [Program] Renaming - program do masowego zmieniania nazw plików, numeracji itp. [Gra] Prosta strzelanka 3D(!) w AutoIT! [NEW! Program] Piszmy to razem! Czyli wspólne programowanie w sieci! Prawdziwy pech ,czyli jedna liczba która dzieliła mnie od 30000 pln : http://img26.imagesh...ial30000pln.jpg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi