quspy123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam! Mam dosc wolnointernet (2mb/s i dosc maly dysk 1TB) Lecz chcialbym sobie posciagac szybko filmy na wieczor a takze na inne dni:P I czy jest cos ala wynajecie kompa aby sciagnac film? Slyszalem o serwerach dedykowanych czy to to? Chcialbym sciagnac film na dysk z super predkoscia:P Odnośnik do komentarza
ReDDioS Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jakbys sciagał na dedyka to bys później musiał sciągać to na swój komputer więc to jest bez sensu zakaz handlu Odnośnik do komentarza
Turek. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 1 TB to mało nie jest i dość nie dawno go wprowadzili więc nie wybrzydzaj ja mam 80 GB ;D Net jak na polskie standardy też mało nie jest ale jak bardzo Cię to straszy oglądaj online lub ściągaj w (rmvb - nagrywane np. w kinie) waży mniej niż normalny film. Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Won, zakaz warezu. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
PaVeQ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oglądaj na necie ;D Iron Maiden forever Zbieram - Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Turek28 1 TB to mało nie jest i dość nie dawno go wprowadzili więc nie wybrzydzaj ja mam 80 GB ;D Net jak na polskie standardy też mało nie jest ale jak bardzo Cię to straszy oglądaj online lub ściągaj w (rmvb - nagrywane np. w kinie) waży mniej niż normalny film. Człowieku rmvb to nie nagranie kinowe tylko "przycięte" avi gorsza jakość obrazu kosztem MB włącz w nocy film / grę do ściągnięcia rano się obudzisz i będziesz miał .. co za problem 0_o Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi