Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam wszystkich

dawid9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zapraszam wszystkich posiadaczy xboxa do zapisu mogą też się zapisywać osoby które chcą sie o tej konsoli dowiedzieć

Opublikowano

Chciałbym w najbliższym czasie zakupić Xboxa 360 premium. Chce go kupić aby grać w GTA IV bo mój kompiak jest za słaby na taką grę. Czy opłaca mi się kupić tą konsole??? Głownie chodzi mi oto czy grafika jest ładna, czy nie zwiesza się i czy często się psuje. Liczę na wasze opinię w tej sprawie

Pozdrawiam, Penis (wiem, że głupi nick, ale tak jakoś wyszło, a nie chce mi się robić drugiego konta)

Opublikowano

Penis zależy gdzie na allegro bo oni sprzed 2007 r sprzedają pograsz miesiąc i na złom ja mam z 2006 r to mi 2 miechy pograło i już zapraszam kolegów na pogrzeb(Żart)z tego co wiem to od 2007 r mają poprawiony układ chłodzenia co eliminuje problem który zepsuł moją konsole 3rod

,a najlepiej kup w MediaMarkt chyba około 639 zł ale nie jestem pewien czy to akurat w MM widziałem

@off-top

mlody jAkie masz gry na x-a??

Opublikowano

Mój kolega ma xkarton 360 premium i powiedział, że jak chce się grać przez neta, to trzeba mieć jakieś premium. Powiedział także, że xbox 360 elite i premium mają silver premium na zawsze, zaś arcade mają bronze na zawsze. Lecz żeby grać przez internet, trzeba mieć gold premium które dostaje się na 30 dni gratis, jednak później trzeba za nie zapłacić. Czy to prawda???? Jeśli tak, to trochę mnie to zniechęca do kupna konsoli.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

He he czekałem tylko aż ktoś zrobi taki team na forum oczywiście proszę o przyjęcie (mam dużo gier na xboxa, pirackich oczywiscie, i znam się na przerabianiu/modernizowaniu x prostopadłościanu. Chętnie opowiem wam o grach ktore jeszcze nie wyszly ;p)

5627.gif24854.png6424.png6407.jpg31712.gif31743.png
Opublikowano

Tak, ja też a najbardziej na assassin's creed. Gow 3 też by się przydał ale tera będę oczekiwał na fable 3

5627.gif24854.png6424.png6407.jpg31712.gif31743.png
  • Dodaj nową pozycję...