brainkiller Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Prosze bardzo 4:25 koles ma napisane na bluzie FUBU, to pewnie on (ironia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masuo. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mi się wydaje , że jest człowiekiem :OOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitu�a Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 FUBU to marka ubrań For Us By Us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W mnie w budzie jakis typek nosi bluze fubu polewke mamy z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1908 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W mnie w budzie jakis typek nosi bluze fubu polewke mamy z niego To skończcie tą polewke, bo to marka ubrania, a nie wielbienie tego noł lajfa. LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 heeh sam mam taka bluze , to zwykla marka ubran. Dodaje prefix , zapoznaj się z regulaminem działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Każdy spostrzega to inaczej... Inni z marką ubrań a inni z noł lajfem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb2p31 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 heheh to firma ktora robi odziez i obuwie sam mam bluze z Fubu a posienka fajna Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 takie to nie zbyt smieszne ale coz;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pijoczek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Sam nosze ubrania marki FUBU. Że ktoś ma na bluzie FUBU to nie znaczy, że jest nim... Są to ubrania amerykańskie w dobrych firmowych sklepach na loozie je kupicie! I ogarnijscie się z tym N0 LIFEM który zainwestował w tą gre z 50kawałków... Za taką kase by miał auto jak marzenie. asd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.