Phoenix. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Biorąc sobie ostatnio pvp na serwerze iMetin, spytałem pewnego niskiego lvl'a. On odpowiedział mi, że nie ma skilli na P. Po czym ja zapytałem czy to mental czy body. Oto jego odpowiedź: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Masuo. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 chyba , że skillhack Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No tak, zapomniałem dodać, że skill hacka nie miał Odnośnik do komentarza
Cytryn Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja się ostatnio pytam kolegi w realu : -Kim grasz ? -Surą -BM? -Ta -Jakie skile? -Czarowane ostrze na m2 Myślałem że padne teraz wszyscy w budzie się z niego śmieją ale cóż gościu gra w metka dopiero 2 miesiące P.S on u surki dawał w siłe Odnośnik do komentarza
kaled41 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja się ostatnio pytam kolegi w realu : -Kim grasz ? -Surą -BM? -Ta -Jakie skile? -Czarowane ostrze na m2 Myślałem że padne teraz wszyscy w budzie się z niego śmieją ale cóż gościu gra w metka dopiero 2 miesiące P.S on u surki dawał w siłe To popierdolone dzieci masz w szkole ;x. jbc pomylił się chłopak i tyle :< nie śmieszne Odnośnik do komentarza
bercik123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 widze ktos gra na imetin2 ale zryty troche serwer mam pro eq i dupa nic innego nei ma tylko exp i exp i exp Zbieram - WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Moim zdnaiem w tym screenie nie ma nic smiesznego , mozliwe ze gosciu jest nowym graczem lub sie poprostu pomylil. Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pamietam poczatki gry : d Chyba kazdy z nas tzn z osob ktore graja w metina taki byl ; d oczywiscie ze jest to smieszne bo kiedys ludzie smiali sie z nas teraz my smiejemy sie z nich i kiedys oni beda smiac sie z innych ; d prawo gry. Odnośnik do komentarza
Fli_PL Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ee tam mój kuzyn do dziś nie wie jak nazywać profesje wojaków a gra z dwa lata na bodego mówi aura a na mentala ciało ;d Czasem jest beka. czwartkowy posmak w ustach przypominaże nie ma sensu owijać w bawełnęzmarzniętego truchłaprzez latarnię ktoś przerzucił sznurcumuje statek w bezpieczną przystańczuję jak na skroniach zasycha sól... Odnośnik do komentarza
CoKaMaN Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale może w "H" Cię robił ?? xdxd. lol Odnośnik do komentarza
Masuo. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Liukaner. ja jak coś człowiek k? Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nic w tym śmiesznego każdy mógł się pomylić Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
Kerq Lazarus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Poczatkujacy ma prawo do pomylki jak kiedys sam zaczynalem to myslalem ze wp to bm a bm to wp ... "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . " Odnośnik do komentarza
BenioMenio Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Widac poczatkujacy i pewnie chcial zaszpanowac ze wbija skilla na P ale cos mu nie wyszlo Odnośnik do komentarza
xDenS^^ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja się ostatnio pytam kolegi w realu : -Kim grasz ? -Surą -BM? -Ta -Jakie skile? -Czarowane ostrze na m2 Myślałem że padne teraz wszyscy w budzie się z niego śmieją ale cóż gościu gra w metka dopiero 2 miesiące P.S on u surki dawał w siłe Chłopie wyluzuj Ty jak pierwszy raz grałeś w metka to jak maksowałeś itp ? No chyba że grałeś z jakimiś tutkami to się nie dziwie ;> Ja na 23 levlu kiedyś expiłem na wilczkach A poza tym ostatnio podchodze do Szamana Smoka i do niego tekst `koleś weź mnie ulecz ` a on : `ja jestem smokiem tumanie` Ja takie spiżdżenie Odnośnik do komentarza
Gony Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja jak zaczynałem gre w Metina to pytałem się wojowników jak oni robią taki świecący miecz. To też jest dobre. "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza
ShrekForever Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ehh hehe nawet dobre ale pewnie poczatkujacy gracz i sie uczy;) ja mam kolege w klasie co ciagle mowi o Metin2 Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie.. bo przecież nie każdy jest dzieckiem.. Odnośnik do komentarza
SooNy_ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Hahaha.. Ale mnie rozpadło to <rotfl> Daj nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!! Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie Odnośnik do komentarza
kubaboyy Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ten kto gra w privy raczej początkujący nie jest..: ] i ten kolo to noobeq Odnośnik do komentarza
adikkkk11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Lol ;p Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
Cyqs Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ścisnął pewnie sobie polewke z Cb i tyle, dobrze wiedział o czym pisze Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 heheh piszesz 2x ze amsz silne a on body/mental hahahah dziecko nie potrafi czytac ze zrozumieniem Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.