AppCore Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam jak dodać skile do niebiańskiego smoka i rippera ? Uploaded with ImageShack.us Powered By AppCore Odnośnik do komentarza
CreatiVe01 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne" do: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne -> Metin2 - Tworzenie serwerów prywatnych -> Metin2 - Edycja klienta". Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina Odnośnik do komentarza
SejBes Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak mi sie zdaje ze chodzi ci o to ze w mob_proto przy kazdym moobie jest takie cos jak berserk itp i to chyba tak mi sie zdaje ze to Odnośnik do komentarza
grzesiek12345 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Znalazlem cos na epvp Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak mi sie zdaje ze chodzi ci o to ze w mob_proto przy kazdym moobie jest takie cos jak berserk itp i to chyba tak mi sie zdaje ze to Berserk ? Berserk jest to szybkość ruchu. Nie odbugowane moby w grocie takie mają wartości. Jak odbugować Umarłego Rozpruwacza ? Wchodzimy w tabelkę mob_proto w mysql i szukamy tabelki "folder" jeśli jest pusta wpisujemy tam skeleton_god Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi