lalaleu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam win7 32bit, nowy komputer. Jak chce nagrywac frapsem jakis film z metka to metin mi sie zawiesza po wcisnieciu f5 (przycisk ngrywania) i po kilku sek jest błąd "????????". Fraps pozniej tez mi sie wylacza. Co robic? Chcialbym "uwiecznic" oddawanie ostatniej ks klatw ;< Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A nie masz jakiegoś hot keya do metina pod F5? lub bota jakiegoś? Może przestaw keya do startu frapsa (o ile to możliwe, bo nie wiem nie używam w CA jest fraps wbudowany) pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ustaw HotKey na Num3, i uruchamiaj Fraps'a oraz "metina" z zgodnością i z prawami Administratora. Odnośnik do komentarza
lalaleu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 nadal nie dziala Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi