Masuo. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wiem , że to w root. Odnośnik do komentarza
GaryOak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Boże locale_pl i bin Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @GaryOak Nie rób łaski, że odpowiadasz na pytanie kogoś nowego! @TOP Gary ma rację w locale i bin Odnośnik do komentarza
Masuo. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oke i nie jestem nowy :OO ale mi nie chodzi o : a,b,c,d,e,f,g,h,o,j,k,l,m,n,o,p,r,s,t,w,x,y,z tylko o ą,ć,ś,ż,ź,ó,ń to wiem że locale Odnośnik do komentarza
Masuo. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 refresz. garyoak szczęka ci opadła? Odnośnik do komentarza
GaryOak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Niby czemu miała by mi opaść? Mówię, że locale_pl i bin. Odnośnik do komentarza
Krzysztofa Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 żeby mieć pl znaki to jest to w pliku : locale.cfg panie znawco UP a dokładnie to tak: 10012 1250 pl i PL znaki będą pięknie śmigać nawet na włoskich serwerach itp, wystarczy to zrobić tak: 10012 1250 pl i pl zamieniamy, na to co jest na serwerze, np jak macie locale_it to zamieniamy na 10012 1250 it i tak dalej Liczę na plusika :P lukalski i ghoul 2 |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza
norbox Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 możliwe że to jest spam ale pomogę ci zależy czy ci chodzi o te na czat jak piszesz komendy itd. czy ogólnie w cliencie jak w cliencie to masz up poradnik jak na chat to niestety bin/exe/dll samemu się w to nie bawię więc określ o co ci chodzi Minecraft Odkrywca Wolfer:Lubie pieski:P Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek: Odnośnik do komentarza
Baggioo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Będę strzelać i zapewne chodzi tu o "chat". W sumie dołączam się do pytania, czy jest możliwe wprowadzenie polskich znaków do pisania nawet na chacie w grze? Spoiler Prezentacja FebeMT2! Prezentacja EnyoMT2! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi