tk371 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kalkulator FizycznyGimnazjum PRZEDSTAWIAM WAM KALKULATOR FIZYCZNY, KTÓRY ZAWIERA W SOBIE WZORY OBOWIĄZUJĄCE W GIMNAZJUM. KALKULATOR JEST MOIM DZIEŁEM, ALE WIELKIE PODZIĘKOWANIA SKŁADAM NA RĘCE 4ggr35510n, lokuxd, MrDeska i robem ZA POMOC W ROZWIĄZANIU CZĘŚCI PROBLEMÓW. JEST TO MÓJ PIERWSZY - JAK MNIEMAM - PRZYDATNY PROGRAM NAPISANY W AutoIT. PLIK NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB ZABEZPIECZONY PRZED DEKOMPILACJĄ. WSZELKIE ZAUWAŻONE BŁĘDY I POMYSŁY DOTYCZĄCE ROZWOJU PROGRAMU PROSZĘ UMIESZCZAĆ W TYM TEMACIE, A JA POSTARAM SIĘ SYSTEMATYCZNIE UZUPEŁNIAĆ KALKULATOR. DOWNLOAD Kalkulator Fizyczny v0.1.0 Beta - Skan Kalkulator Fizyczny v0.1.0 - Skan - Image Kalkulator Fizyczny v0.2.0 - Skan - Source LOG v0.1.0 Poprawiono wyświetlanie się wyników Poprawiono błędne obliczanie Siły Coulomba v0.2.0 Dodano automatyczny zapis wyników Dodano automatyczne sprawdzanie aktualizacji - dzięki robem Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza
Rain Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 o, fajny bajerek. przyda sie na czas gimnazjum Odnośnik do komentarza
GutenMorgen Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przyda się akt. w gimnazjum jestem Odnośnik do komentarza
4ggr35510n Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Source? Ta sygnatura jest pusta. Odnośnik do komentarza
tk371 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Source zawsze było w folderze z downloadami, ale tym razem dodałem bezpośredni link w związku z nowszą wersją. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dzięki Już się przydało Odnośnik do komentarza
m4riHuanA Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dzięki mam fizykę już od roku bo gim a dopiero teraz słyszę o kalkulatorze. Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
adwi32 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 mylisz się , twój skrypt jest zabezpieczony przed dekompilacja , i to nawet dobrze liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac. Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami Odnośnik do komentarza
tk371 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Hmm... nie zabezpieczałem a jeśli chcesz source to jest link obok downloadu Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.