wtf ? Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam otóż od pewnego czasu nie wyświetla mi filmików z yt na MPC przykładowo w temacie jest dodany filmik a ja go nie widzę ( na IE wszystko działa ) , sprawdzałem w ustawieniach czy czasami nie zablokowałem MPC jeśli chodzi o witryny itd. ale wszystko jest OK więc nie wiem co może być nie tak Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Reinstal bądź aktualizacja pyrq221 1 Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak tylko że zależy mi na tych ustawieniach które teraz mam ;\ Aktualizowałem i też nic .. Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hmm, to może zrób sc tych ustawien albo co i reinstal ;/ pyrq221 1 Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Może wyłącz AdBlocka, na innych stronach blokuje ci filmiki z yt ? Ofc. poza YouTube. wtf ? 1 Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pau dzięki wyczyściłem filtry Adblocka ;D musiałem dodać mpc jako filtr MOŻNA ZAMKNĄĆ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi