Dr.TerroR Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czesc mam male pyatanie.Chce sobie ustawic tego "blinda" pod klawiszem ale nie wiem co to jest zabardzo.Czy ktos madry moze mi powiedziec co to jest i jak ustawic to w call of duty(nacisne klawisz i tekst po zabiciu) Za pomoc leci + lub - Boy4538 i YellowViper 2 Odnośnik do komentarza
Boy4538 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Otwórz sobie plik config_mp.cfg za pomocą notatnika a następnie dodaj do niego wpis np. bind U "say Headshoot by Dr.TerroR" Zapisz plik, wejdź do gry i podczas meczu naciśnij U a ukaże się twój tekst. Oczywiście możesz zrobić kolorowy tekst np. bind U "say ^1Headshoot by ^4Dr.TerroR" I to by było na tyle :P @edit Kolory: ^1 = Czerwony ^2 = Zielony ^3 = Żółty ^4 = Niebieski ^5 = Jasnoniebieski ^6 = Fioetowy ^7 = Biały ^8 = Normalny lub żółty ^9 = Szary ^0 = Czarny Dr.TerroR, YellowViper i doxxx 3 //Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie SsKoRpIoN Odnośnik do komentarza
doxxx Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to się przyda leci + YellowViper 1 Odnośnik do komentarza
Dr.TerroR Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wielkie dzieki leci duzy + :rolleyes: Boy4538 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi