Bartek.B Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. dzisiaj robiłem reinstal CA i nie chce się włączyć może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak , po prostu nie chce mi się właczyć pisze download przez pół godz. czekałem na rezultat i nic 0% może ktoś wie o co biega . daje + "Służę pomocą , nie na każde zawołanie " Odnośnik do komentarza
Ryszard z Clanu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Musisz ściągnąć od nowa instalke. Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 masz jakiś błąd z patchem , edytowałeś folder c.a ? mody itp ,. najlepiej jak pobierzesz grę od nowa . Na pewno pomoże. created by me Odnośnik do komentarza
Bartek.B Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dziękuję możecie zamknąć temat żeby nie było spamu. "Służę pomocą , nie na każde zawołanie " Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na zgodę autora . Zamykam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi