MrBoomGood Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Myślę, że się podobało, jeśli tak daj + hubirts1910, VinD, PakoCrk i 8 innych 11 JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uciecha jakby to był żal albo syrek. I tak gz. Odnośnik do komentarza
Mephisto1994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe znam to uczucie gdy się ulepszy jakiś item ;p Łap + za filmik i smoczą. Gz Następnym razem jak będziesz dodawał jakiś filmik to daj prefix [Vm] albo screena z gry [ss]. :P Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza
Medrodester Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Film trwa 54 sekundy z tego 30 sekund to wstęp... nonsens. Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza
jakubj01 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie lubie tej murzynskiej nuty podniete masz jakbys ulepszal u kowala ;d ja sie tak nie podniecilem jak srebrna na 9 bodziem zrobilem i czemu intro to 3/4 filmu? gz farta pomogłem? daj LAJKA Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Heheh "gyzy" ale lipa bo wstep trwa ok 30 sekund wiec powinnes to skrocic... Dodaje prefix zapoznaj sie regulaminem dzialu Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 pozdro fajnie ze ulpeszylo mnie smocza 4x zwalil na +8 3x na +9 1x ulepszyl 3x smiertelke na +8 ulepsyzlem i 2x ulepszylm na +9 i a moim najwiekszym osiagnieciem ulepszenia jest stalka +8 a najgorszym zodlo na +8 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
kturego Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 GZ tylko mogło się obejść bez serduszek Odnośnik do komentarza
MowMiJakChcesz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 GZ. Ładnie to tak nie spalać;p? : ) Odnośnik do komentarza
Detronix Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ale masz jare przecież to tylko smocza :P ale i tak + że chciało Ci się wgl to wrzucać na YT :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi