R3public Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam, czy jest sposób aby zrobić keylogger do metin2? Chciałbym żeby te wiadomości z hasłami przychodziły mi na e-mail. NIE CHCĘ TEGO SHITU OD MRCYBUCH BO ON ZROBIL SWOJEGO KEYLOGGERA I NAM WYSYLAL ZEBYSMY UZYWALI A TAK NA SERIO TO E-MAIL BUGOWAL I OKRADAL KONTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNaruto Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Szkoda mi cię, następny noobek który chce keylogera, aby okradać innych graczy, bo sam nie umie nic zrobić! Bądź Ludziem, Daj MINUS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th3b4ku Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Proszę o Moda o zamknięcie tematu! Ponieważ to forum "MpcForum" nie zajmuję się key... -. - Kofam cie : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3public Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przecież to jest dział dla cheaterów więc nie widzę problemu -,- Nie umiecie robić? To za przeproszeniem na ch** sie udzielacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosire Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To forum jest od botów, cheatów i bugów, a nie od okradania kont w grach itp. Closed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.