GraczMetin2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siema mam serwer hamachi i mam tez clienta by Kornel i za kazdym razem jak sie zaloguje to sie cos takiego pokazuje ( przez ten client ) Uploaded with ImageShack.us i za kazdym razem to na dole takie ;D Odnośnik do komentarza
GaryOak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ćwierć inteligencie zły dział.. Po drugie to nie błąd. Odnośnik do komentarza
ShiweN Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Yyy ja tez tak mam jak sie lagujesz na serwer ale to nic zlego... Odnośnik do komentarza
GraczMetin2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ćwierć inteligencie zły dział.. Po drugie to nie błąd. To moze pan by mi powiedzial co to? czy to za duzo? Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ale to ci w jakiś sposób przeszkadza w grze, czy po prostu wyskakuje, a Ty dalej grasz? Bo to ma znaczenie... Odnośnik do komentarza
GraczMetin2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wyskakuje i dalej gram nic sie nie dzieje ale jak wejdzie duzo ludzi to bedzie tego troche no nie? Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak nie przeszkadza to w działaniu serwera to po co spamujesz? Chłopie takie rzeczy się zdarzają, ale jak nie przeszkadza to nie ma sensu się przejmować i spamować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi