damix5123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siemka mam do was problem jak i pytanie: Problem: Mam problem z programem gimp: Wersja: 2.7.1 |Sprawdzano też na wersji 2.6.11| Dodam że reinstalowałem gimpa, pobierałem ten plik dll, wklejałem do system32 jak i do folderu z gimpem i nic ;( Win 7 32-bit Pytanie: Jaką wersję photoshopa polecacie? Chciałbym sobie zakupić :] Moja galeria: Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc Odnośnik do komentarza
Rand Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 masz wpierdol... Odnośnik do komentarza
TylkoKomentuje Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jesteś pojebem. @Edit To do @UP A adobe photoshop nowa wersja około 800$ więc powodzenia ;] Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "Forum Ogólne -> Dobre programy" do: "Inne -> Kosz". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi