Cad0s Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam wpisuje w Navicat gmhost Ip 5.44.53.68 gmlist mID-12 mAccount- power12 nName- Power mContactIP - 5.44.53.68 mServerIP- ALL mAuthority- IMPLERTON czy jakos tak Mam Pliki by Jachu moze mi ktoś powiedzieć co robie żle?? Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zaloz konto, zrob postac(narazie bez GM) i sprawdz czy w player.player jest IP serwera czy IP twoje ( normalne) . Bo to moze byc tego problem. Aczkolwiek, mogles hmmm... No nie wiem, bys musial dac mi dostep do mysql , moze bym temu zdolal... Ps IMPLEMENTOR to sie nazywa:) Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja zawsze jak stawiałem serwer z daniem gm`a miałem problem Daj w gmhost swoje ip hamachi, i daj te samo ip dla swojej postaci i daj IMPLEMENTOR`a. Oczywiście ip hamachi z końcówką .100 ma być! To tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @up jakie .100 ? Lol... Ma byc zwyczajne IP . . . No chyba, ze serwery hamachi jakas reaktywacje przeszly i teraz sie bierze .100 w co watpie. . . Sprawdz to co ci napisalem. Pamietaj, zeby zresetowac serwer . PRzed wejsciem do gry, bo tak czy siak nie bedize gma. Odnośnik do komentarza
Cad0s Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 OK a jeszcze zanim resa dodam do bazy w VPC ./stop reboot czy odrazu restart ?? Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Najpierw musisz zatrzymać działanie serwera komendą ./stop , po czym dajesz ./start i serwer odpala się na nowo, a ty wpisujesz passy itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi