123wawa123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 siemka mam strone na friko.pl jest to strona klanu i mam pytanie da sie zrobic by tyla taka tabelka REKRUTACJA i zeby byly tabelki do uzupelnienia ? kto pomoze plz ;/ mam dostep do fpt i bazy danych wiec napewno sie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na friko.pl możesz zainstalować jeden z cmsów, użyj jednego z nich, a potem w panelu admina dodaj nowy panel i tam wstaw info o rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123wawa123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wiesz no ;/ jestem w tym ziolony;/ jaki zainstalowac ja mam drupla i php by przemo zainstalowane ;/ @ok juz zainstalowalem tylko teraz niewiem jakie passy sa do admina xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Logujesz się jako admin, Zarządzaj -> Budowa witryny -> Bloki -> Dodaj blok Po tym jak dodasz blok włączasz go w "Bloki", czyli zmieniasz jego położenie na stronie w kolumnie "Obszar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123wawa123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ok wiem ale nie moge sie na admina zalogowac;/ probowalem all passow co podawalem nawet te do ftp ale on sie nie pytal o password;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123wawa123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 sory za dubla;/ mialem napisac w edit;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hasło do logowania na konto admina dostaje się na emaila po instalacji np. drupala, i nie jest ono takie same jak hasło główne do konta Email: Potwierdzenie instalacji skryptu. Treść emaila: Witamy, Informujemy Cię, że instalacja skryptu: Drupal na Twoim hostingu została zakończona pomyślnie. Adres Twojej strony to: ... Skrypt jest dostępny pod adresem: /drupal/ Login administratora: admin Hasło administratora: i tu hasło Zapraszamy ponownie do odwiedzenia nas na http://www.friko.pl/ Ten e-mail został wygenerowany automatycznie. Prosimy na niego nie odpowiadać. Pozdrawiamy Friko Team http://www.friko.pl/ MadMike41 i 123wawa123 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123wawa123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie moge zrobic;/ tego panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SooNy_ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jasno Ci tłumaczą jesteś zielony wejdź na e-mila i Tam masz instalacje prawidłowa skryptu i w tym podane hasło do admina ! Daj nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!! Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi