MegaMaxIceCream Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Chcę zacząć uczuć się programowania centralnie od zera. Nigdy nie miałem z nim nic wspólnego. Jaką książkę polecacie?(nigdy nie miałem doczynienia z innym językiem programowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamiam Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Od zera do gier kodera, albo symfonia c++. Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba018 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak samo jak up Megatutorial za darmo "Od zera do gier kodera" tutaj: http://serwis.gamedev.nazwa.pl/tutorials.php?x=category&id=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubsoncipka Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Polecam Ci "Od zera do gier kodera" sam sie z niego ucze zajebiscie wytłumaczone wszystko przykłady itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astvill Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kolega napisał iż chce książkę, a o "tutorialach" nie wspominał... Aczkolwiek może też zahaczę o to... Po za tematem: Ledwo co o książkę zapytał, to już w hobby programowanie i avatar z nazwą środowiska do tegoż zadania przeznaczonego. Z mojej strony polecam Symfonię C++ Jerzego Grębosza... Tylko najnowsze wydanie. MegaMaxIceCream 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi