AppCore Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam mam pare pytań i prośbę a więc : 1. Jak dodać nowe metiny ? 2 . Jak dodać nową komnatę V3 ze smokiem Filmik : http://www.youtube.com/watch?v=JRZ-NoeWXqE&feature=mfu_in_order&list=UL Filmik nie mój , oglądać od 2:13 3. Ktoś może mi zrobić plik root do clienta na IP : 5.42.166.100 (5.42.166.236) Ma pisać serwer Monastyr Z góry dziękuje i pozdrawiam. Uploaded with ImageShack.us Powered By AppCore Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 3. Wchodzisz w pliki rozpakowane root, wbijasz w plik serverinfp.py odpalasz to notatnikiem i tam gdzie masz cudze ip wsadzasz swoje a tak gdzie są nazwy serera wstawiasz swoją nazwe czyli monastyr Odnośnik do komentarza
Bambus3k™ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ta komnata jest już dawno w plikach map.... Wchodzisz do Groty Wygnańców v2 a później z pozycji GM lub za pomocą SH wpisujesz kordy... /go 200 200 i jesteś na tej mapie.. To się nazywa "Kryształowa Komnata" Metin2 Balmora Staff Odnośnik do komentarza
AppCore Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 up&up + ' siki dziekuje za pomoc Uploaded with ImageShack.us Powered By AppCore Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.