QySs Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam mam taki problem mój brat ściągnął argate dupe hack 2.0.1 i kiedy włączam kompa wyskakuje mi usuwam go i znowu może stok tak miał i może mi pomoc ? thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morphi16 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bo to jest tylko ściema ? Oglądnij wyraźnie filmik, i zauważ że w logu pojawia się że argatki biorą się ze stasha. Fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczurzyca Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Prawdopodobnie keylogger. Przeskanuj antywirusem kompa oraz spybot'em. Warto też zrobić defragmentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakosz1 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Prawdopodobnie keylogger. Przeskanuj antywirusem kompa oraz spybot'em. Warto też zrobić defragmentacje. Ej sory, ale defragmet? Na robola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi