Qwaq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam... Mam kilka pytań o edycję pliku game: 1.Jak Hex Editor jest do tego celu najlepszy?(mam narazie XVI32) 2.Jakie rzeczy mogę w nim edytować bez uszkodzenia serwera gry i jak je moge edytować? 3.Czy edytowana komenda musi mieć tyle samo znaków co wcześniej? GG:5542533 Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy... Odnośnik do komentarza
TopSecretMan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 1.HexProbe 2.Komendy, pakiety, różne czasy itp... 3.Tak, musi mieć tylko samo znaków. Qwaq 1 sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
Qwaq Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki za pomoc. 4.Jak ręcznie zedytować maxymalny level? 5.Czy można zrobić w pliku game coś takiego jak "Minimalny czas pomiędzy zalogowaniami"? GG:5542533 Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy... Odnośnik do komentarza
demono Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Też czekam na odpowiedź kogoś kto sie zna Nie ma sygny.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi